Vertrouw op de expertise van een Apple-kenner

Apple is anno 2024 — 40 jaar na de introductie van de eerste Macintosh – groter dan ooit tevoren. Er zijn niet alleen tientallen Mac-modellen in het Apple-aanbod, gaande van de Mac mini tot de Mac Pro, maar ook een gans gamma iPhone-smartphones, iPad-tablets, de Apple Watch, Apple TV, HomePod, AirPods, AirTags, etc… elk met verschillende varianten op gebied van intern geheugen (RAM), opslagruimte en andere technische specificaties.

Aankoopadvies voor particulieren, zelfstandigen en KMO's

De keuze maken voor het geschikte Apple-toestel is dus zeker niet evident. Laat je daarom adviseren door een echte Apple-kenner met meer dan 30 jaar ervaring die alles in duidelijke taal uitlegt en je begeleidt met de aankoop van je nieuwe Apple-toestel(len).

Zo verlies je geen kostbare tijd met het rondsurfen op websites om uit te pluizen wat nu juist alle verschillen zijn bij bepaalde devices en krijg je direct te weten wat het ideale toestel is binnen jouw budget en kan het product besteld worden.

Nadat het nieuwe Apple-apparaat besteld is, kan je het laten installeren en configureren zodat je meteen aan de slag kan. Indien gewenst kan je daarna nog extra persoonlijke begeleiding krijgen zodat je de basisfunctionaliteiten van je nieuwe Apple-device aangeleerd krijgt, alsook meer geavanceerde mogelijkheden.

Welk productwens je aan teschaffen?

Een computer

iMac, Macbook, Mac Mini…

Aankoopadvies Mac
Een smartphone

iPhone 15 / Pro, iPhone SE…

Aankoopadvies iPhone
Een tablet

iPad, iPad Air, iPad Pro…

Aankoopadvies iPad
Een slim horloge

Apple Watch / Ultra / Nike …

Aankoopadvies Apple Watch
Een mediaplayer

Apple TV 4K 64 GB / 128 GB

Aankoopadvies Apple TV
Een ander product

AirTags, HomePod, AirPods…

Andere

Wie ben ik?

hello,

Ik ben Stijn Van Nuffelen, een 47-jarige Apple-fanaat sinds de Apple //c in 1984 en Mac-gebruiker sinds de Macintosh LC in 1991.

Sinds 1999 ben ik professioneel actief als desktop publisher (DTP) en webdesigner en werkte ik voor een aantal mediabedrijven. In 2015 startte ik als zelfstandig DTP’er en webdesigner, maar ook als Apple-consultant.

Als Apple-consultant sta ik studenten, particulieren, kleine zelfstandigen en KMO’s bij in de aankoop en installatie van hun nieuwe Apple-producten. Verder maak ik hen wegwijs in de verschillende systemen en leer ik hen optimaal gebruik te maken van hun Apple-toestellen, accessoires, apps en services.

Ook als er problemen zijn met een bepaald toestel, ben ik vaak de eerste die men contacteert om even te kijken wat er fout zou kunnen zijn.

LinkedInFacebook