Vertrouw op de expertise van een Apple-kenner

AirPods, de bekende witte draadloze oortjes van Apple, bieden een naadloze draadloze luisterervaring voor gebruikers van Apple-apparaten. Met hun iconische design, gemakkelijke integratie en geavanceerde technologieën bieden ze een inuitieve manier om te genieten van muziek, oproepen te beantwoorden en Siri te activeren, zowel voor onderweg, tijdens het sporten als voor dagelijks gebruik.

Advies voor particulieren, zelfstandigen en KMO's

Apple biedt verschillende modellen aan van de AirPods: de tweede en derde generatie AirPods, de AirPods Pro en de grote AirPods Max. Ze kunnen allemaal eenvoudig gekoppeld worden met je Apple-devices. Zodra je ze uit hun oplaadcase haalt, maken ze automatisch verbinding met je iPhone, iPad, MacApple Watch en je Apple TV, waardoor je direct kan beginnen met luisteren. Met de ingebouwde sensoren kunnen de AirPods automatisch pauzeren wanneer je ze uitdoet en weer afspelen wanneer je ze terugzet. Met de AirPods Pro en Max geniet je van actieve ruisonderdrukking en transparantiemodus.

Een van de meest opvallende functies van AirPods is de integratie met Siri. Met slechts een tikje kun je Siri activeren om muziek af te spelen, het volume aan te passen, een oproep te beantwoorden of zelfs een routebeschrijving te vragen, allemaal zonder je iPhone tevoorschijn te halen. Met de oplaadcase kun je je AirPods onderweg gemakkelijk opladen, zodat je altijd klaar bent om te luisteren.

Laat je bijstaan door een echte Apple-kenner die jouw AirPods configureert en je de basisprincipes uitlegt zodat je direct je nieuwe AirPods in gebruik kan nemen.

Wie ben ik?

hello,

Ik ben Stijn Van Nuffelen, een 47-jarige Apple-fanaat sinds de Apple //c in 1984 en Mac-gebruiker sinds de Macintosh LC in 1991.

Sinds 1999 ben ik professioneel actief als desktop publisher (DTP) en webdesigner en werkte ik voor een aantal mediabedrijven. In 2015 startte ik als zelfstandig DTP’er en webdesigner, maar ook als Apple-consultant.

Als Apple-consultant sta ik studenten, particulieren, kleine zelfstandigen en KMO’s bij in de aankoop en installatie van hun nieuwe Apple-producten. Verder maak ik hen wegwijs in de verschillende systemen en leer ik hen optimaal gebruik te maken van hun Apple-toestellen, accessoires, apps en services.

Ook als er problemen zijn met een bepaald toestel, ben ik vaak de eerste die men contacteert om even te kijken wat er fout zou kunnen zijn.

LinkedInFacebook