Vertrouw op de expertise van een Apple-kenner

De iPad is een veelzijdige tablet die de kracht van een computer combineert met het gebruiksgemak van een mobiel toestel. Met een iPad kan je e-mails versturen, surfen op internet, films kijken, games spelen, creatieve projecten maken en nog veel meer. De iPad is ideaal voor zowel persoonlijk gebruik als zakelijke doeleinden, en biedt een intuïtieve, gebruiksvriendelijke ervaring voor gebruikers van alle leeftijden.

Installatiehulp voor particulieren, zelfstandigen en KMO's

Wanneer je nieuwe iPad gearriveerd is, wil je het toestel natuurlijk zo snel mogelijk in gebruik nemen. Laat daarom de installatie en basisconfiguratie van je toestel over aan een echte Apple-kenner.

Had je al een vorig iPad-model, dan zetten we eerst alle data over naar je nieuwe iPad. Indien het je allereerste iPad is en je nog geen enkel ander Apple-toestel bezit, dan maken we eerst een Apple ID aan en stellen we iCloud in. Daarna maken we een scan van je gezicht of een afdruk van je vinger zodat je via FaceID of TouchID kan inloggen. Vervolgens configureren we de basisinstellingen van je iPhone zodat je meteen aan slag kan met de App Store, FaceTime, Mail, Berichten, Agenda en andere handige apps, zoals je online banking-app en ItsMe.

Daarna krijg je nog een korte rondleiding met enkele simpele basisprincipes voor het werken met iPadOS, zodat je je iPad direct in gebruik kan nemen.

Nadat je nieuwe iPad mooi geïnstalleerd en geconfigureerd is, kan je nog extra persoonlijke begeleiding krijgen zodat je de basisfunctionaliteiten van de iPad en iPadOS aangeleerd krijgt, alsook meer geavanceerde mogelijkheden en handige tips & tricks.

Wie ben ik?

hello,

Ik ben Stijn Van Nuffelen, een 47-jarige Apple-fanaat sinds de Apple //c in 1984 en Mac-gebruiker sinds de Macintosh LC in 1991.

Sinds 1999 ben ik professioneel actief als desktop publisher (DTP) en webdesigner en werkte ik voor een aantal mediabedrijven. In 2015 startte ik als zelfstandig DTP’er en webdesigner, maar ook als Apple-consultant.

Als Apple-consultant sta ik studenten, particulieren, kleine zelfstandigen en KMO’s bij in de aankoop en installatie van hun nieuwe Apple-producten. Verder maak ik hen wegwijs in de verschillende systemen en leer ik hen optimaal gebruik te maken van hun Apple-toestellen, accessoires, apps en services.

Ook als er problemen zijn met een bepaald toestel, ben ik vaak de eerste die men contacteert om even te kijken wat er fout zou kunnen zijn.

LinkedInFacebook