Vertrouw op deexpertise van eenApple-kenner

Apple TV is een mediaplayer die op je eigen tv toegang biedt tot diverse streamingdiensten, apps en games, alsook je iCloud fotobibliotheek. Met AirPlay kan je films, series, muziek en foto’s streamen vanaf je iPhone, iPad en Mac naar je eigen tv. Je bedient Apple TV met een intuïtieve afstandsbediening of via een app op je iPhone waardoor je een naadloze integratie met het Apple-ecosysteem krijgt.

Aankoopadvies voor particulieren, zelfstandigen en KMO's

Je hebt op dit moment in de online Apple Store de keuze uit twee verschillende Apple TV’s: de Apple TV 4K met 64 GB opslag en de Apple TV 4K met 128 GB opslag. De 64 GB-versie heeft enkel WiFi-connectie terwijl de 128 GB-versie naast WiFi ook een ethernet-aansluiting heeft.

Sommige andere webshops bieden nog oudere generaties van de Apple TV aan, waardoor het niet altijd evident is om de juiste keuze te maken. Laat je daarom bijstaan door een Apple-kenner die je duidelijk de functionaliteiten van de verschillende versies uitlegt en je adviseert wat voor jouw gebruik de ideale Apple TV is.

Nadat de juiste Apple TV besteld is, kan je die laten installeren en configureren zodat je meteen aan de slag kan. Indien gewenst kan je daarna nog extra persoonlijke begeleiding krijgen zodat je de basisfunctionaliteiten van de Apple TV en tvOS aangeleerd krijgt, alsook meer geavanceerde mogelijkheden en handige tips & tricks.

Wie ben ik?

hello,

Ik ben Stijn Van Nuffelen, een 47-jarige Apple-fanaat sinds de Apple //c in 1984 en Mac-gebruiker sinds de Macintosh LC in 1991.

Sinds 1999 ben ik professioneel actief als desktop publisher (DTP) en webdesigner en werkte ik voor een aantal mediabedrijven. In 2015 startte ik als zelfstandig DTP’er en webdesigner, maar ook als Apple-consultant.

Als Apple-consultant sta ik studenten, particulieren, kleine zelfstandigen en KMO’s bij in de aankoop en installatie van hun nieuwe Apple-producten. Verder maak ik hen wegwijs in de verschillende systemen en leer ik hen optimaal gebruik te maken van hun Apple-toestellen, accessoires, apps en services.

Ook als er problemen zijn met een bepaald toestel, ben ik vaak de eerste die men contacteert om even te kijken wat er fout zou kunnen zijn.

LinkedInFacebook