Neem contactop met een Apple-expert

Neem vandaag nog contact op via telefoon of e-mail of gebruik onderstaand contactformulier en beschrijf in het kort naar wat je juist op zoek bent en waarmee ik je van dienst kan zijn. Ik contacteer je dan zo snel mogelijk om verder af te spreken.

Je kan natuurlijk ook kiezen voor een combinatie van verschillende diensten, bv. aankoopadvies voor een nieuwe Mac en bijhorende initiatielessen, of initiatielessen voor iPhone, Apple TV en HomePod en de installatie van een nieuwe iPad… alles is mogelijk.

Bezoek zeker ook de Werkwijze & tarieven-pagina voor meer info over de praktische kant.

Tot snel!

Contactformulier

  Contactformulier

   Wie ben ik?

   hello,

   Ik ben Stijn Van Nuffelen, een 47-jarige Apple-fanaat sinds de Apple //c in 1984 en Mac-gebruiker sinds de Macintosh LC in 1991.

   Sinds 1999 ben ik professioneel actief als desktop publisher (DTP) en webdesigner en werkte ik voor een aantal mediabedrijven. In 2015 startte ik als zelfstandig DTP’er en webdesigner, maar ook als Apple-consultant.

   Als Apple-consultant sta ik studenten, particulieren, kleine zelfstandigen en KMO’s bij in de aankoop en installatie van hun nieuwe Apple-producten. Verder maak ik hen wegwijs in de verschillende systemen en leer ik hen optimaal gebruik te maken van hun Apple-toestellen, accessoires, apps en services.

   Ook als er problemen zijn met een bepaald toestel, ben ik vaak de eerste die men contacteert om even te kijken wat er fout zou kunnen zijn.

   LinkedInFacebook