Vertrouw op de expertise van een Apple-kenner

De Mac is een computer die bekend staat om zijn betrouwbaarheid, krachtige prestaties en gebruiksvriendelijke interface en wordt gebruikt voor zowel creatieve projecten, zakelijke taken, onderwijs, entertainment en meer. Met een Mac krijg je toegang tot een uitgebreid ecosysteem van apps, tools en services, waardoor je productiever en creatiever wordt in je dagelijkse activiteiten.

Installatiehulp voor particulieren, zelfstandigen en KMO's

Wanneer je nieuwe Mac gearriveerd is, wil je het toestel natuurlijk zo snel mogelijk in gebruik nemen. Laat daarom de installatie en basisconfiguratie van je toestel over aan een echte Apple-kenner.

Had je al een oudere Mac had of een Windows PC, dan zetten we de belangrijke data van je vorige computer over. We installeren je Apple ID zodat je Mac via iCloud gesynchroniseerd wordt met jouw andere Apple-devices. We stellen de Finder – de verkenner van macOS – in op jouw behoeften. We maken indien nodig gebruikersaccounts aan voor andere huisgenoten. Je e-mail wordt ingesteld en er wordt eventueel een backup-schema aangemaakt.

Daarna krijgt je nog een korte rondleiding met enkele simpele basisprincipes voor het werken met macOS, zodat je je Mac direct in gebruik kan nemen.

Nadat je nieuwe Mac mooi geïnstalleerd en geconfigureerd is, kan je nog extra persoonlijke begeleiding krijgen zodat je de basisfunctionaliteiten van de Mac en macOS aangeleerd krijgt, alsook meer geavanceerde mogelijkheden en handige tips & tricks.

Wie ben ik?

hello,

Ik ben Stijn Van Nuffelen, een 47-jarige Apple-fanaat sinds de Apple //c in 1984 en Mac-gebruiker sinds de Macintosh LC in 1991.

Sinds 1999 ben ik professioneel actief als desktop publisher (DTP) en webdesigner en werkte ik voor een aantal mediabedrijven. In 2015 startte ik als zelfstandig DTP’er en webdesigner, maar ook als Apple-consultant.

Als Apple-consultant sta ik studenten, particulieren, kleine zelfstandigen en KMO’s bij in de aankoop en installatie van hun nieuwe Apple-producten. Verder maak ik hen wegwijs in de verschillende systemen en leer ik hen optimaal gebruik te maken van hun Apple-toestellen, accessoires, apps en services.

Ook als er problemen zijn met een bepaald toestel, ben ik vaak de eerste die men contacteert om even te kijken wat er fout zou kunnen zijn.

LinkedInFacebook