Vertrouw op de expertise van een Apple-kenner

Initiatielessen bieden je de kans om vertrouwd te raken met de verschillende functionaliteiten en mogelijkheden van je nieuwe Mac, iPhone, iPad, Apple Watch, Apple TV of accessoires of services. In deze 1-op-1 lessen leren we jou stapsgewijs hoe je je Apple-toestel best gebruikt, van de basisprincipes tot meer geavanceerde functies.

Initiatielessen voor particulieren, zelfstandigen en KMO's

Nadat je nieuwe Apple-toestel netjes geïnstalleerd en geconfigureerd is, wil je natuurlijk zo snel mogelijk aan de slag met je device. In deze 1-op-1 initiatielessen maak je kennis met de basisprincipes van je toestel, maar ook meer geavanceerde mogelijkheden komen aan bod.

Je krijgt een hoop praktische tips en tricks van een echte Apple-kenner met meer dan 30 jaar ervaring waardoor je veel efficiënter je Apple-apparaten zal gebruiken. Bovendien bieden deze persoonlijke lessen een gelegenheid om vragen te stellen en dieper in te gaan op eventuele problemen of onduidelijkheden.

Welk systeemwil je beter lerenkennen?

macOS

Het besturingssysteem
van de Mac

Initiatieles macOS
iOS

Het besturingssysteem
van de iPhone

Inititiatieles iOS
iPadOS

Het besturingssysteem
van de iPad

Initiatieles iPadOS
watchOS

Het besturingssysteem
van de Apple Watch

Initiatieles watchOS
tvOS

Het besturingssysteem
van de Apple TV

Initiatieles tvOS
Een ander product

AirTags, HomePod, AirPods, iCloud…

Andere

Wie ben ik?

hello,

Ik ben Stijn Van Nuffelen, een 47-jarige Apple-fanaat sinds de Apple //c in 1984 en Mac-gebruiker sinds de Macintosh LC in 1991.

Sinds 1999 ben ik professioneel actief als desktop publisher (DTP) en webdesigner en werkte ik voor een aantal mediabedrijven. In 2015 startte ik als zelfstandig DTP’er en webdesigner, maar ook als Apple-consultant.

Als Apple-consultant sta ik studenten, particulieren, kleine zelfstandigen en KMO’s bij in de aankoop en installatie van hun nieuwe Apple-producten. Verder maak ik hen wegwijs in de verschillende systemen en leer ik hen optimaal gebruik te maken van hun Apple-toestellen, accessoires, apps en services.

Ook als er problemen zijn met een bepaald toestel, ben ik vaak de eerste die men contacteert om even te kijken wat er fout zou kunnen zijn.

LinkedInFacebook