Vertrouw op de expertise van een HomeKit-expert

Met HomeKit transformeer je je huis of kantoor in een slimme en geconnecteerde omgeving. Bedien je verlichting, thermostaat, beveiligingscamera’s en meer, allemaal met de Woning-app. Creëer scènes, automatiseer taken en geniet van handsfree bediening met Siri. Met HomeKit maak je je huis of kantoor slimmer, efficiënter, comfortabeler en veiliger.

Advies voor particulieren, zelfstandigen en KMO's

Of je nu thuis bent of op vakantie in het buitenland, dankzij HomeKit en de Woning-app blijf je steeds op de hoogte van wat er zich in en rondom je huis of kantoor afspeelt, door het gebruik van in- en outdoor camera’s en strategisch geplaatste bewegingsensoren.

Als je van plan bent een nieuwbouwwoning te realiseren of een ouder pand grondig te renoveren, is het belangrijk om reeds bij de ontwerpfase na te denken over mogelijke domotica- en netwerkintegraties (KNX, Loxone, Thread, Matter…). Laat je bijstaan door iemand die je kan helpen met het opstellen van een basisplan, alsook met het instellen van heel basic tot uiterst complexe scènes en automatisaties.

Ook wanneer je reeds een bestaande woning, appartement of kantoorruimte hebt, kan je gebruik maken van HomeKit door het aanschaffen van slimme stopcontacten, lampen, bewegingssensoren, camera’s en een slimme deurbel.

Laat je begeleiden door een echte HomeKit-specialist die HomeKit voor jou configureert en je de basisprincipes uitlegt zodat je direct met je nieuwe smarthome aan de slag kan.

Wie ben ik?

hello,

Ik ben Stijn Van Nuffelen, een 47-jarige Apple-fanaat sinds de Apple //c in 1984 en Mac-gebruiker sinds de Macintosh LC in 1991.

Sinds 1999 ben ik professioneel actief als desktop publisher (DTP) en webdesigner en werkte ik voor een aantal mediabedrijven. In 2015 startte ik als zelfstandig DTP’er en webdesigner, maar ook als Apple-consultant.

Als Apple-consultant sta ik studenten, particulieren, kleine zelfstandigen en KMO’s bij in de aankoop en installatie van hun nieuwe Apple-producten. Verder maak ik hen wegwijs in de verschillende systemen en leer ik hen optimaal gebruik te maken van hun Apple-toestellen, accessoires, apps en services.

Ook als er problemen zijn met een bepaald toestel, ben ik vaak de eerste die men contacteert om even te kijken wat er fout zou kunnen zijn.

LinkedInFacebook