Vertrouw op de expertise van een Apple-kenner

De iPhone is de populairste smartphone ter wereld en combineert geavanceerde technologieën met een intuïtieve gebruikersinterface en biedt een breed scala aan functies. Met een iPhone kan je veel meer dan enkel bellen en sms’en, je kan e-mails versturen, surfen op het internet, foto’s en video’s maken en bewerken, muziek afspelen, FaceTimen, betalen via Apple Pay, en nog veel meer. Voor elke specifieke behoefte is er wel een app te vinden in de App Store.

Aankoopadvies voor particulieren, zelfstandigen en KMO's

Ondertussen zit Apple al aan de vijftiende generatie van de iPhone en zijn er vijf modellen verkrijgbaar met elk hun eigen specificaties, materiaal, kleur, processorsnelheid, schermgrootte, camera en andere opties: de iPhone 15 Pro, iPhone 15, iPhone 14, iPhone 13 en iPhone SE.

De iPhone 15 Pro is niet alleen verkrijgbaar in een standaard versie, maar er is ook een grotere iPhone 15 Pro Max. De iPhone 15 en 14 zijn dan weer in een Plus-variant te koop naast de gewone versie. Door dit enorme aanbod is het belangrijk je te laten adviseren door een echte Apple-kenner zodat op basis van jouw behoeften en budget de ideale iPhone besteld kan worden.

Nadat de juiste iPhone besteld is, kan je die laten installeren en configureren zodat je meteen aan de slag kan. Indien gewenst kan je daarna nog extra persoonlijke begeleiding krijgen zodat je de basisfunctionaliteiten van de iPhone en iOS aangeleerd krijgt, alsook meer geavanceerde mogelijkheden en handige tips & tricks.

Wie ben ik?

hello,

Ik ben Stijn Van Nuffelen, een 47-jarige Apple-fanaat sinds de Apple //c in 1984 en Mac-gebruiker sinds de Macintosh LC in 1991.

Sinds 1999 ben ik professioneel actief als desktop publisher (DTP) en webdesigner en werkte ik voor een aantal mediabedrijven. In 2015 startte ik als zelfstandig DTP’er en webdesigner, maar ook als Apple-consultant.

Als Apple-consultant sta ik studenten, particulieren, kleine zelfstandigen en KMO’s bij in de aankoop en installatie van hun nieuwe Apple-producten. Verder maak ik hen wegwijs in de verschillende systemen en leer ik hen optimaal gebruik te maken van hun Apple-toestellen, accessoires, apps en services.

Ook als er problemen zijn met een bepaald toestel, ben ik vaak de eerste die men contacteert om even te kijken wat er fout zou kunnen zijn.

LinkedInFacebook