Vertrouw op de expertise van een Apple-kenner

De iPhone is de populairste smartphone ter wereld en combineert geavanceerde technologieën met een intuïtieve gebruikersinterface en biedt een breed scala aan functies. Met een iPhone kan je veel meer dan enkel bellen en sms’en, je kan e-mails versturen, surfen op het internet, foto’s en video’s maken en bewerken, muziek afspelen, FaceTimen, betalen via Apple Pay, en nog veel meer. Voor elke specifieke behoefte is er wel een app te vinden in de App Store.

Installatiehulp voor particulieren, zelfstandigen en KMO's

Wanneer je nieuwe iPhone gearriveerd is, wil je het toestel natuurlijk zo snel mogelijk in gebruik nemen. Laat daarom de installatie en basisconfiguratie van je toestel over aan een echte Apple-kenner.

Had je al een vorig iPhone-model, dan zetten we eerst alle data over naar je nieuwe iPhone. Indien het je allereerste iPhone is en je nog geen enkel ander Apple-toestel bezit, dan maken we eerst een Apple ID aan en stellen we iCloud in. Daarna maken we een scan van je gezicht zodat je via FaceID kan inloggen. Vervolgens configureren we de basisinstellingen van je iPhone zodat je meteen aan slag kan met de App Store, FaceTime, Mail, Berichten, Agenda en andere handige apps, alsook services als Apple Pay, je online banking-app, Payconiq en ItsMe.

Daarna krijg je nog een korte rondleiding met enkele simpele basisprincipes voor het werken met iOS, zodat je je iPhone direct in gebruik kan nemen.

Nadat je nieuwe iPhone mooi geïnstalleerd en geconfigureerd is, kan je nog extra persoonlijke begeleiding krijgen zodat je de basisfunctionaliteiten van de iPhone en iOS aangeleerd krijgt, alsook meer geavanceerde mogelijkheden en handige tips & tricks.

Wie ben ik?

hello,

Ik ben Stijn Van Nuffelen, een 47-jarige Apple-fanaat sinds de Apple //c in 1984 en Mac-gebruiker sinds de Macintosh LC in 1991.

Sinds 1999 ben ik professioneel actief als desktop publisher (DTP) en webdesigner en werkte ik voor een aantal mediabedrijven. In 2015 startte ik als zelfstandig DTP’er en webdesigner, maar ook als Apple-consultant.

Als Apple-consultant sta ik studenten, particulieren, kleine zelfstandigen en KMO’s bij in de aankoop en installatie van hun nieuwe Apple-producten. Verder maak ik hen wegwijs in de verschillende systemen en leer ik hen optimaal gebruik te maken van hun Apple-toestellen, accessoires, apps en services.

Ook als er problemen zijn met een bepaald toestel, ben ik vaak de eerste die men contacteert om even te kijken wat er fout zou kunnen zijn.

LinkedInFacebook