Vertrouw op de expertise van een Apple-kenner

De Mac is een computer die bekend staat om zijn betrouwbaarheid, krachtige prestaties en gebruiksvriendelijke interface en wordt gebruikt voor zowel creatieve projecten, zakelijke taken, onderwijs, entertainment en meer. Met een Mac krijg je toegang tot een uitgebreid ecosysteem van apps, tools en services, waardoor je productiever en creatiever wordt in je dagelijkse activiteiten.

Aankoopadvies voor particulieren, zelfstandigen en KMO's

Apple heeft op dit moment zes productlijnen van de Mac in het aanbod: de iMac, Mac Mini, Macbook Air, Macbook Pro, Mac Studio en Mac Pro. Of je nu een creatief persoon bent, zelfstandige, student of gepensioneerd, er is voor elke doelgroep wel een Mac te koop met eigen specifieke functionaliteiten en verkrijgbaar in versies met verschillende processors (M1, M2, M3 – Pro, Max, Ultra), opslagcapaciteit, intern geheugen, processorsnelheid en schermgrootte.

Door dit zeer uitgebreid aanbod Mac-modellen is het belangrijk je te laten adviseren door een echte Apple-kenner die op basis van jouw specifieke behoeften en budget de ideale Mac voorstelt, waardoor het juiste model besteld kan worden.

Nadat de juiste Mac besteld is, kan je die laten installeren en configureren zodat je meteen aan de slag kan. Indien gewenst kan je daarna nog extra persoonlijke begeleiding krijgen zodat je de basisfunctionaliteiten van de Mac en macOS aangeleerd krijgt, alsook meer geavanceerde mogelijkheden en handige tips & tricks.

Wie ben ik?

hello,

Ik ben Stijn Van Nuffelen, een 47-jarige Apple-fanaat sinds de Apple //c in 1984 en Mac-gebruiker sinds de Macintosh LC in 1991.

Sinds 1999 ben ik professioneel actief als desktop publisher (DTP) en webdesigner en werkte ik voor een aantal mediabedrijven. In 2015 startte ik als zelfstandig DTP’er en webdesigner, maar ook als Apple-consultant.

Als Apple-consultant sta ik studenten, particulieren, kleine zelfstandigen en KMO’s bij in de aankoop en installatie van hun nieuwe Apple-producten. Verder maak ik hen wegwijs in de verschillende systemen en leer ik hen optimaal gebruik te maken van hun Apple-toestellen, accessoires, apps en services.

Ook als er problemen zijn met een bepaald toestel, ben ik vaak de eerste die men contacteert om even te kijken wat er fout zou kunnen zijn.

LinkedInFacebook