Vertrouw op de expertise van een Apple-kenner

De iPad is een veelzijdige tablet die de kracht van een computer combineert met het gebruiksgemak van een mobiel toestel. Met een iPad kan je e-mails versturen, surfen op internet, films kijken, games spelen, creatieve projecten maken en nog veel meer. De iPad is ideaal voor zowel persoonlijk gebruik als zakelijke doeleinden, en biedt een intuïtieve, gebruiksvriendelijke ervaring voor gebruikers van alle leeftijden.

Initiatielessen voor particulieren, zelfstandigen en KMO's

Nadat je iPad netjes geïnstalleerd en geconfigureerd is, wil je natuurlijk zo snel mogelijk aan de slag met je nieuwe toestel. In deze 1-op-1 initiatieles maak je kennis met de basisprincipes van iPadOS, het besturingssysteem van de iPad, alsook meer geavanceerde mogelijkheden en handige tips & tricks.

Je leert hoe je je beginscherm kan aanpassen, hoe je widgets toevoegt en hoe je contextuele menu’s gebruikt om snel naar bepaalde functies van apps te gaan. Je leert hoe je met apps als Contacten, Berichten, Herinneringen, Agenda en Notities moet werken en hoe die automatisch synchroniseren met je andere Apple-devices.

Je leert de Vind Mijn-app te gebruiken, hoe je kan FaceTimen en hoe je via iCloud Fotobibliotheek je foto’s en video’s kan synchroniseren met je andere Apple-toestellen. Je leert hoe je verschillende alarmen en timers instelt, hoe je verschillende Focus Modes instelt, hoe je apps en games moet installeren, etc…

We gaan een hele reeks basisinstellingen af en configureren je iPad volgens jouw persoonlijke noden.

Na deze introductieles ben je volledig klaar om zorgeloos te genieten van je nieuwe iPad. Bezoek zeker ook de Accessoires & Services-pagina voor handige tools die je kan gebruiken in combinatie met je nieuwe Apple-product.

Wie ben ik?

hello,

Ik ben Stijn Van Nuffelen, een 47-jarige Apple-fanaat sinds de Apple //c in 1984 en Mac-gebruiker sinds de Macintosh LC in 1991.

Sinds 1999 ben ik professioneel actief als desktop publisher (DTP) en webdesigner en werkte ik voor een aantal mediabedrijven. In 2015 startte ik als zelfstandig DTP’er en webdesigner, maar ook als Apple-consultant.

Als Apple-consultant sta ik studenten, particulieren, kleine zelfstandigen en KMO’s bij in de aankoop en installatie van hun nieuwe Apple-producten. Verder maak ik hen wegwijs in de verschillende systemen en leer ik hen optimaal gebruik te maken van hun Apple-toestellen, accessoires, apps en services.

Ook als er problemen zijn met een bepaald toestel, ben ik vaak de eerste die men contacteert om even te kijken wat er fout zou kunnen zijn.

LinkedInFacebook