Vertrouw op de expertise van een Apple-kenner

De Mac is een computer die bekend staat om zijn betrouwbaarheid, krachtige prestaties en gebruiksvriendelijke interface en wordt gebruikt voor zowel creatieve projecten, zakelijke taken, onderwijs, entertainment en meer. Met een Mac krijg je toegang tot een uitgebreid ecosysteem van apps, tools en services, waardoor je productiever en creatiever wordt in je dagelijkse activiteiten.

Initiatielessen voor particulieren, zelfstandigen en KMO's

Nadat je Mac netjes geïnstalleerd en geconfigureerd is, wil je natuurlijk zo snel mogelijk aan de slag met je nieuwe toestel. In deze 1-op-1 initiatieles maak je kennis met de basisprincipes van macOS, het besturingssysteem van de Mac, alsook meer geavanceerde mogelijkheden en handige tips & tricks.

Je leert hoe je optimaal met bestanden kan werken in de Finder, de verkenner van je Mac, hoe je Cloud-diensten als iCloud of Dropbox kan integreren in je workflow. Je leert typische Mac-functionaliteiten als Exposé, Mission Control en tags, waardoor je veel efficiënter zal werken.

Je leert hoe je bestanden kan delen met anderen, door middel van AirDrop, e-mail of Berichten. Je leert hoe je programma’s moet downloaden en installeren, en hoe je via het handige Handoff bepaalde zaken van je iPhone of iMac naar je Mac kan kopiëren en omgekeerd. We configureren indien nodig je verschillende mailboxen en maken een e-mailhandtekening aan.

Je leert hoe je optimaal met de standaardbrowser Safari kan werken en hoe je wachtwoorden deelt met je andere Apple-toestellen en je krijgt boordevol tips en tricks over het gebruik van iCloud voor de synchronisatie tussen je verschillende devices, en nog zoveel meer…

Na deze introductieles ben je volledig klaar om zorgeloos te genieten van je nieuwe Mac. Bezoek zeker ook de Accessoires & Services-pagina voor handige tools die je kan gebruiken in combinatie met je nieuwe Apple-product.

Wie ben ik?

hello,

Ik ben Stijn Van Nuffelen, een 47-jarige Apple-fanaat sinds de Apple //c in 1984 en Mac-gebruiker sinds de Macintosh LC in 1991.

Sinds 1999 ben ik professioneel actief als desktop publisher (DTP) en webdesigner en werkte ik voor een aantal mediabedrijven. In 2015 startte ik als zelfstandig DTP’er en webdesigner, maar ook als Apple-consultant.

Als Apple-consultant sta ik studenten, particulieren, kleine zelfstandigen en KMO’s bij in de aankoop en installatie van hun nieuwe Apple-producten. Verder maak ik hen wegwijs in de verschillende systemen en leer ik hen optimaal gebruik te maken van hun Apple-toestellen, accessoires, apps en services.

Ook als er problemen zijn met een bepaald toestel, ben ik vaak de eerste die men contacteert om even te kijken wat er fout zou kunnen zijn.

LinkedInFacebook