Vertrouw op de expertise van een Apple-kenner

Met iCloud bewaar je al je belangrijke bestanden, foto’s, contacten, agenda’s, wachtwoorden en meer veilig in de cloud. Synchroniseer moeiteloos al je Apple-apparaten en deel informatie met familie en vrienden. Met automatische back-ups en naadloze integratie met andere Apple-services, biedt iCloud gemoedsrust en gemak, waar je ook bent.

Advies voor particulieren, zelfstandigen en KMO's

Met iCloud-fotobibliotheek worden al je foto’s en video’s automatisch geüpload en gesynchroniseerd tussen al je Apple-apparaten. Dit betekent dat je een foto die je met je iPhone hebt genomen, direct kunt bekijken op je iPad of Mac. Bovendien worden wijzigingen die je aanbrengt, zoals het bewerken of verwijderen van foto’s, automatisch gesynchroniseerd over al je apparaten.

iCloud Drive biedt een veilige plek om al je documenten op te slaan en te organiseren, zodat je er overal en altijd toegang toe hebt. Of je nu een presentatie maakt op je Mac, een spreadsheet bewerkt op je iPad of een tekstbestand opent op je iPhone, iCloud zorgt ervoor dat al je wijzigingen up-to-date zijn op al je apparaten.

Met iCloud kun je ook back-ups maken van al je gegevens, zodat je ze kunt herstellen in geval van een ongeluk, verlies of diefstal van je apparaat. Door dagelijks back-ups van je iPhone en iPad te maken, kun je ervoor zorgen dat je gegevens veilig zijn en gemakkelijk kunnen worden hersteld in geval van verlies of diefstal. Met de iCloud-sleutelhanger bewaar je al jouw wachtwoorden in de cloud zodat ze op elk toestel beschikbaar zijn, maar enkel op een beveiligde manier toegankelijk zijn.

Met iCloud kun je ook je contacten, agenda’s, herinneringen en notities synchroniseren tussen al je apparaten, zodat je altijd up-to-date blijft, waar je ook bent.

Laat je bijstaan door een echte Apple-kenner die iCloud voor jou configureert en je de basisprincipes uitlegt zodat je direct met een gerust hart aan de slag kan.

Wie ben ik?

hello,

Ik ben Stijn Van Nuffelen, een 47-jarige Apple-fanaat sinds de Apple //c in 1984 en Mac-gebruiker sinds de Macintosh LC in 1991.

Sinds 1999 ben ik professioneel actief als desktop publisher (DTP) en webdesigner en werkte ik voor een aantal mediabedrijven. In 2015 startte ik als zelfstandig DTP’er en webdesigner, maar ook als Apple-consultant.

Als Apple-consultant sta ik studenten, particulieren, kleine zelfstandigen en KMO’s bij in de aankoop en installatie van hun nieuwe Apple-producten. Verder maak ik hen wegwijs in de verschillende systemen en leer ik hen optimaal gebruik te maken van hun Apple-toestellen, accessoires, apps en services.

Ook als er problemen zijn met een bepaald toestel, ben ik vaak de eerste die men contacteert om even te kijken wat er fout zou kunnen zijn.

LinkedInFacebook