Vertrouw op de expertise van een Apple-kenner

Laat de installatie en configuratie van je nieuwe Mac, iPhone, iPad, Apple Watch, Apple TV of accessoires en services over aan een echte kenner met meer dan 30 jaar Apple-ervaring. Dankzij installatiehulp kan je snel aan de slag met je nieuwe Apple-apparaat zonder je zorgen te moeten maken over technische zaken.

Installatiehulp voor particulieren, zelfstandigen en KMO's

Naast de configuratie van essentiële instellingen en het instellen van gebruikersaccounts en standaard apps, bieden we ook ondersteuning bij het downloaden en installeren van meer specifieke apps, het opzetten van back-ups en het synchroniseren van gegevens tussen verschillende apparaten door middel van iCloud.

Daarna krijgt je nog een korte rondleiding met enkele simpele basisprincipes zodat je je nieuwe Apple-toestel direct in gebruik kan nemen.

Na deze persoonlijk installatiehulp kan je ook nog één of meerdere 1-op-1 initiatielessen volgen waar je de basisfunctionaliteiten van je nieuwe Apple-device aangeleerd krijgt, alsook meer geavanceerde mogelijkheden en handige tips & tricks.

Welk productwens je teinstalleren?

Mac

iMac, Macbook, Mac Mini…

Installatiehulp Mac
iPhone

iPhone 15 / Pro, iPhone SE…

Installatiehulp iPhone
iPad

iPad, iPad Air, iPad Pro…

Installatiehulp iPad
Apple Watch

Apple Watch / Ultra / Nike …

Installatiehulp Apple Watch
Apple TV

Apple TV 4K

Installatiehulp Apple TV
Een ander product

AirTags, HomePod, AirPods…

Andere

Wie ben ik?

hello,

Ik ben Stijn Van Nuffelen, een 47-jarige Apple-fanaat sinds de Apple //c in 1984 en Mac-gebruiker sinds de Macintosh LC in 1991.

Sinds 1999 ben ik professioneel actief als desktop publisher (DTP) en webdesigner en werkte ik voor een aantal mediabedrijven. In 2015 startte ik als zelfstandig DTP’er en webdesigner, maar ook als Apple-consultant.

Als Apple-consultant sta ik studenten, particulieren, kleine zelfstandigen en KMO’s bij in de aankoop en installatie van hun nieuwe Apple-producten. Verder maak ik hen wegwijs in de verschillende systemen en leer ik hen optimaal gebruik te maken van hun Apple-toestellen, accessoires, apps en services.

Ook als er problemen zijn met een bepaald toestel, ben ik vaak de eerste die men contacteert om even te kijken wat er fout zou kunnen zijn.

LinkedInFacebook