Vertrouw op de expertise van een Apple-kenner

De Apple Watch is een smartwatch die fungeert als een verlengstuk van je iPhone en biedt tal van functies, waaronder het bijhouden van gezondheids- en fitnessgegevens, het ontvangen van meldingen en berichten, het maken van telefoongesprekken, het afspelen van muziek en nog veel meer. Apple Watch helpt je om gezonder en georganiseerder te leven en met Apple Pay is het zelfs mogelijk om in de winkel via je Apple Watch te betalen.

Aankoopadvies voor particulieren, zelfstandigen en KMO's

Op dit moment verkoopt Apple drie verschillende Apple watch-modellen: de Apple Watch SE, Apple Watch Series 9 en Apple Watch Ultra, elk verkrijgbaar in een model met of zonder 4G-functie.

Elk model heeft zijn eigen specifieke functionaliteiten en prijspunten. Daarnaast zijn er ook nog verschillende materialen en kleuren voor de behuizing, alsook tientallen bandjes. Laat je daarom bijstaan door een Apple-kenner die je helpt met de juiste keuze te maken voor een Apple Watch die perfect past bij jouw levensstijl, behoeften en budget.

Nadat de juiste Apple Watch besteld is, kan je die laten installeren en configureren zodat je meteen aan de slag kan. Indien gewenst kan je daarna nog extra persoonlijke begeleiding krijgen zodat je de basisfunctionaliteiten van de Apple Watch en watchOS aangeleerd krijgt, alsook meer geavanceerde mogelijkheden en handige tips & tricks.

Wie ben ik?

hello,

Ik ben Stijn Van Nuffelen, een 47-jarige Apple-fanaat sinds de Apple //c in 1984 en Mac-gebruiker sinds de Macintosh LC in 1991.

Sinds 1999 ben ik professioneel actief als desktop publisher (DTP) en webdesigner en werkte ik voor een aantal mediabedrijven. In 2015 startte ik als zelfstandig DTP’er en webdesigner, maar ook als Apple-consultant.

Als Apple-consultant sta ik studenten, particulieren, kleine zelfstandigen en KMO’s bij in de aankoop en installatie van hun nieuwe Apple-producten. Verder maak ik hen wegwijs in de verschillende systemen en leer ik hen optimaal gebruik te maken van hun Apple-toestellen, accessoires, apps en services.

Ook als er problemen zijn met een bepaald toestel, ben ik vaak de eerste die men contacteert om even te kijken wat er fout zou kunnen zijn.

LinkedInFacebook