Vertrouw op de expertise van een Apple-kenner

De Apple Watch is een smartwatch die fungeert als een verlengstuk van je iPhone en biedt tal van functies, waaronder het bijhouden van gezondheids- en fitnessgegevens, het ontvangen van meldingen en berichten, het maken van telefoongesprekken, het afspelen van muziek en nog veel meer. Apple Watch helpt je om gezonder en georganiseerder te leven en met Apple Pay is het zelfs mogelijk om in de winkel via je Apple Watch te betalen.

Installatiehulp voor particulieren, zelfstandigen en KMO's

Wanneer je nieuwe Apple Watch gearriveerd is, wil je het toestel natuurlijk zo snel mogelijk in gebruik nemen. Laat daarom de installatie en basisconfiguratie van je toestel over aan een echte Apple-kenner.

We koppelen je Apple Watch met je iPhone en we stellen in welke meldingen je wil ontvangen op je horloge. We stellen één of meerdere wijzerplaten in met bijhorende complicaties. Verder configureren we ook Apple Pay en Wallet zodat je in de winkel kan betalen met je Apple Watch, alsook toegangsticketten op je horloge kan tonen in de luchthaven, festival of bioscoop. En als je een Mac hebt, koppelen we je Apple Watch zodat je je Mac kan ontgrendelen via je horloge.

Daarna krijg je nog een korte rondleiding met enkele simpele basisprincipes voor het werken watchOS, zodat je je Apple Watch direct in gebruik kan nemen.

Nadat je nieuwe Apple Watch mooi geïnstalleerd en geconfigureerd is, kan je nog extra persoonlijke begeleiding krijgen zodat je de basisfunctionaliteiten van de Apple Watch en watchOS aangeleerd krijgt, alsook meer geavanceerde mogelijkheden en handige tips & tricks.

Wie ben ik?

hello,

Ik ben Stijn Van Nuffelen, een 47-jarige Apple-fanaat sinds de Apple //c in 1984 en Mac-gebruiker sinds de Macintosh LC in 1991.

Sinds 1999 ben ik professioneel actief als desktop publisher (DTP) en webdesigner en werkte ik voor een aantal mediabedrijven. In 2015 startte ik als zelfstandig DTP’er en webdesigner, maar ook als Apple-consultant.

Als Apple-consultant sta ik studenten, particulieren, kleine zelfstandigen en KMO’s bij in de aankoop en installatie van hun nieuwe Apple-producten. Verder maak ik hen wegwijs in de verschillende systemen en leer ik hen optimaal gebruik te maken van hun Apple-toestellen, accessoires, apps en services.

Ook als er problemen zijn met een bepaald toestel, ben ik vaak de eerste die men contacteert om even te kijken wat er fout zou kunnen zijn.

LinkedInFacebook