Vertrouw op de expertise van een Apple-kenner

Apple TV is een mediaplayer die toegang biedt tot diverse streamingdiensten, apps en games, alsook je iCloud fotobibliotheek op je eigen tv. Met een Apple TV kan je films, series, muziek en foto’s streamen vanaf je iPhone, iPad en Mac naar je eigen tv. Je bedient Apple TV met een intuïtieve afstandsbediening of via een app op je iPhone waardoor je een naadloze integratie met het Apple-ecosysteem krijgt.

Installatiehulp voor particulieren, zelfstandigen en KMO's

Wanneer je nieuwe Apple TV gearriveerd is, wil je het toestel natuurlijk zo snel mogelijk in gebruik nemen. Laat daarom de installatie en basisconfiguratie van je toestel over aan een echte Apple-kenner.

Allereerst wordt je Apple TV correct aangesloten op je tv of op je AV-receiver als je een home cinema hebt. Daarna starten we de installatie door de juiste beeld- en geluidsinstellingen te configureren en wordt je iPhone en eventuele andere afstandsbedieningen gekoppeld. Jouw Apple ID en die van eventuele huisgenoten wordt ingesteld zodat je toegang hebt tot je foto- en muziekbibliotheek en andere iCloud-diensten waaronder Apple TV+ en Apple Arcade.

Daarna krijg je nog een korte rondleiding met enkele simpele basisprincipes voor het werken met tvOS, zodat je je Apple TV direct in gebruik kan nemen.

Nadat je nieuwe Apple TV mooi geïnstalleerd en geconfigureerd is, kan je nog extra persoonlijke begeleiding krijgen zodat je de basisfunctionaliteiten van de Apple TV en tvOS aangeleerd krijgt, alsook meer geavanceerde mogelijkheden en handige tips & tricks.

Wie ben ik?

hello,

Ik ben Stijn Van Nuffelen, een 47-jarige Apple-fanaat sinds de Apple //c in 1984 en Mac-gebruiker sinds de Macintosh LC in 1991.

Sinds 1999 ben ik professioneel actief als desktop publisher (DTP) en webdesigner en werkte ik voor een aantal mediabedrijven. In 2015 startte ik als zelfstandig DTP’er en webdesigner, maar ook als Apple-consultant.

Als Apple-consultant sta ik studenten, particulieren, kleine zelfstandigen en KMO’s bij in de aankoop en installatie van hun nieuwe Apple-producten. Verder maak ik hen wegwijs in de verschillende systemen en leer ik hen optimaal gebruik te maken van hun Apple-toestellen, accessoires, apps en services.

Ook als er problemen zijn met een bepaald toestel, ben ik vaak de eerste die men contacteert om even te kijken wat er fout zou kunnen zijn.

LinkedInFacebook