Vertrouw op de expertise van een Apple-kenner

In België bieden grootbanken als ING, KBC, Belfius en BNP Paribas Fortis al enige tijd de mogelijkheid aan om te betalen via Apple Pay, alsook een aantal kleinere banken. Met Apple Pay wordt betalen eenvoudiger en veiliger dan ooit. Gebruik je iPhone, Mac of Apple Watch om betalingen te doen in winkels, apps en online, zonder gedoe met contant geld of kaarten.

Advies voor particulieren, zelfstandigen en KMO's

Laat je bijstaan door een echte Apple-kenner die samen met jou Apple Pay configureert en je verschillende betaalkaarten (zowel debit als credit) aan de Wallet-app op je iPhone en Apple Watch toevoegt zodat je een veilige en naadloze betalingservaring krijgt.

Van zodra de verschillende kaarten zijn toegevoegd, stellen we Apple Pay in op al jouw Apple-devices zodat je overal op een veilige manier kan betalen zonder dat je je echte bankkaart moet bovenhalen.

Betalen was nooit zo eenvoudig!

Wie ben ik?

hello,

Ik ben Stijn Van Nuffelen, een 47-jarige Apple-fanaat sinds de Apple //c in 1984 en Mac-gebruiker sinds de Macintosh LC in 1991.

Sinds 1999 ben ik professioneel actief als desktop publisher (DTP) en webdesigner en werkte ik voor een aantal mediabedrijven. In 2015 startte ik als zelfstandig DTP’er en webdesigner, maar ook als Apple-consultant.

Als Apple-consultant sta ik studenten, particulieren, kleine zelfstandigen en KMO’s bij in de aankoop en installatie van hun nieuwe Apple-producten. Verder maak ik hen wegwijs in de verschillende systemen en leer ik hen optimaal gebruik te maken van hun Apple-toestellen, accessoires, apps en services.

Ook als er problemen zijn met een bepaald toestel, ben ik vaak de eerste die men contacteert om even te kijken wat er fout zou kunnen zijn.

LinkedInFacebook