Vertrouw op de expertise van een Apple-kenner

Apple TV is een mediaplayer die toegang biedt tot diverse streamingdiensten, apps en games, alsook je iCloud fotobibliotheek op je eigen tv. Met een Apple TV kan je films, series, muziek en foto’s streamen vanaf je iPhone, iPad en Mac naar je eigen tv. Je bedient Apple TV met een intuïtieve afstandsbediening of via een app op je iPhone waardoor je een naadloze integratie met het Apple-ecosysteem krijgt.

Initiatielessen voor particulieren, zelfstandigen en KMO's

Nadat je Apple TV netjes geïnstalleerd en geconfigureerd is, wil je natuurlijk zo snel mogelijk aan de slag met je nieuwe toestel. In deze 1-op-1 initiatieles maak je kennis met de basisprincipes van tvOS, het besturingssysteem van de Apple TV, alsook meer geavanceerde mogelijkheden en handige tips & tricks.

Je leert de Apple TV-interface en afstandsbediening gebruiken, alsook hoe je met AirPlay beeld of video’s kan streamen vanaf je Mac, iPhone en iPad, hoe je zelf apps en games kan downloaden, hoe je software updates kan doen en nog veel meer.

We installeren apps zoals VRT Max, VTM Go en/of de Telenet app zodat je naar Belgische tv-zenders kan kijken zonder digibox. Daarnaast kunnen de apps van Youtube, Netflix, Disney+ of andere streaming diensten gedownload worden. Voor eigenaars van een home cinema installeren en configureren we specifieke apps geoptimaliseerd voor home cinema’s.

Indien je gebruikt maakt van HomeKit, wordt ook uitgelegd hoe je je security camera’s kan bekijken en meldingen van je deurbel kan tonen op je tv.

Na deze introductieles ben je volledig klaar om zorgeloos te genieten van je nieuwe Apple TV. Bezoek zeker ook de Accessoires & Services-pagina voor handige tools die je kan gebruiken in combinatie met je nieuwe Apple-product.

Wie ben ik?

hello,

Ik ben Stijn Van Nuffelen, een 47-jarige Apple-fanaat sinds de Apple //c in 1984 en Mac-gebruiker sinds de Macintosh LC in 1991.

Sinds 1999 ben ik professioneel actief als desktop publisher (DTP) en webdesigner en werkte ik voor een aantal mediabedrijven. In 2015 startte ik als zelfstandig DTP’er en webdesigner, maar ook als Apple-consultant.

Als Apple-consultant sta ik studenten, particulieren, kleine zelfstandigen en KMO’s bij in de aankoop en installatie van hun nieuwe Apple-producten. Verder maak ik hen wegwijs in de verschillende systemen en leer ik hen optimaal gebruik te maken van hun Apple-toestellen, accessoires, apps en services.

Ook als er problemen zijn met een bepaald toestel, ben ik vaak de eerste die men contacteert om even te kijken wat er fout zou kunnen zijn.

LinkedInFacebook