Vertrouw op de expertise van een Apple-kenner

AirTags bieden een slimme manier om waardevolle spullen te lokaliseren via het Vind Mijn-netwerk. Met hun compacte ontwerp en geavanceerde technologie vind je moeiteloos je sleutels, portefeuille of andere belangrijke items terug, zelfs als ze buiten het zicht zijn geraakt.

Advies voor particulieren, zelfstandigen en KMO's

Hang een AirTag aan je sleutelbos of plaats er één in je portefeuille, handtas, rugzak of reiskoffer. Op deze manier kan je in geval van verlies of diefstal gemakkelijk je item lokaliseren en terugvinden via het uitgebreide netwerk van Apple.

Van zodra een AirTag aan een item hangt, of in de buurt ervan ligt, maakt deze automatisch verbinding met elke iPhone die de AirTag passeert, ook al is het niet jouw eigen iPhone. Deze stuurt dan een signaal door via het Vind Mijn-netwerk van Apple dat naar jouw persoonlijk Apple-toestel wordt verzonden. Dat toestel kan zowel je iPhone, iPad, Apple Watch of Mac zijn. Zo kan je onmiddelijk in de Vind Mijn-app zien waar je verloren of gestolen item zich op dat moment bevindt of waar het het laatst gezien is.

Verloren items die bij jouw thuis of in de auto liggen, maar die je niet direct ziet liggen, zoals bv. een sleutelbos die onder een zetel is gevallen of een portefeuille die in een broek steekt in de wasmand, kan je via de Vind Mijn-app op een heel inuitieve manier terugvinden.

Laat je bijstaan door een echte Apple-kenner die jouw AirTags configureert en je de basisprincipes uitlegt zodat je direct je nieuwe AirTags in gebruik kan nemen.

Wie ben ik?

hello,

Ik ben Stijn Van Nuffelen, een 47-jarige Apple-fanaat sinds de Apple //c in 1984 en Mac-gebruiker sinds de Macintosh LC in 1991.

Sinds 1999 ben ik professioneel actief als desktop publisher (DTP) en webdesigner en werkte ik voor een aantal mediabedrijven. In 2015 startte ik als zelfstandig DTP’er en webdesigner, maar ook als Apple-consultant.

Als Apple-consultant sta ik studenten, particulieren, kleine zelfstandigen en KMO’s bij in de aankoop en installatie van hun nieuwe Apple-producten. Verder maak ik hen wegwijs in de verschillende systemen en leer ik hen optimaal gebruik te maken van hun Apple-toestellen, accessoires, apps en services.

Ook als er problemen zijn met een bepaald toestel, ben ik vaak de eerste die men contacteert om even te kijken wat er fout zou kunnen zijn.

LinkedInFacebook