Vertrouw op de expertise van een Apple-kenner

Stream jouw favoriete Apple Music-playlists in alle ruimtes van je huis of kantoor met HomePod, de slimme luidspreker van Apple, of luister onderweg naar je werk of school naar je lievelingsmuziek met AirPods, de welgekende witte draadloze oortjes. Hoef nooit meer op zoek te gaan naar je sleutelbos of portefeuille dankzij de handige AirTags.

Synchroniseer al je foto’s, berichten, notities, en herinneringen tussen je verschillende toestellen dankzij iCloud. Maak je huis slim en veilig met HomeKit, de domoticasoftware van Apple. Gebruik spraakassistent Siri thuis (of zelfs in je auto via CarPlay) om de lichten in huis aan of uit te doen, een playlist te laten spelen of een herinnering toe te voegen aan je supermarkt-lijst. Veilig betalen in de supermarkt doe je dan weer met je iPhone of Apple Watch, dankzij Apple Pay.

Laat je begeleiden door een echte Apple-kenner die je op weg helpt om deze accessoires, apps en services te leren gebruiken!

Welk accessoireof service wil jegebruiken?

AirPods

Draadloze oortjes voor onderweg

Ontdek AirPods
AirTags

Zoek niet langer naar je spullen

Ontdek AirTags
Apple Music

Stream je favoriete muziek

Ontdek Apple Music
Apple Pay

Betaal met je iPhone of Watch

Ontdek Apple Pay
CarPlay

Gebruik je iPhone in de auto

Ontdek CarPlay
HomeKit

Maak je huis slim en veilig

Ontdek HomeKit
HomePod

Stream muziek in je huis

Ontdek HomePod
iCloud

Synchroniseer al je toestellen

Ontdek iCloud
Siri

De spraakassistent van Apple

Ontdek Siri

Wie ben ik?

hello,

Ik ben Stijn Van Nuffelen, een 47-jarige Apple-fanaat sinds de Apple //c in 1984 en Mac-gebruiker sinds de Macintosh LC in 1991.

Sinds 1999 ben ik professioneel actief als desktop publisher (DTP) en webdesigner en werkte ik voor een aantal mediabedrijven. In 2015 startte ik als zelfstandig DTP’er en webdesigner, maar ook als Apple-consultant.

Als Apple-consultant sta ik studenten, particulieren, kleine zelfstandigen en KMO’s bij in de aankoop en installatie van hun nieuwe Apple-producten. Verder maak ik hen wegwijs in de verschillende systemen en leer ik hen optimaal gebruik te maken van hun Apple-toestellen, accessoires, apps en services.

Ook als er problemen zijn met een bepaald toestel, ben ik vaak de eerste die men contacteert om even te kijken wat er fout zou kunnen zijn.

LinkedInFacebook