Vertrouw op de expertise van een Apple-kenner

De Apple Watch is een smartwatch die fungeert als een verlengstuk van je iPhone en biedt tal van functies, waaronder het bijhouden van gezondheids- en fitnessgegevens, het ontvangen van meldingen en berichten, het maken van telefoongesprekken, het afspelen van muziek en nog veel meer. Apple Watch helpt je om gezonder en georganiseerder te leven en met Apple Pay is het zelfs mogelijk om in de winkel via je Apple Watch te betalen.

Initiatielessen voor particulieren, zelfstandigen en KMO's

Nadat je Apple Watch netjes geïnstalleerd en geconfigureerd is, wil je natuurlijk zo snel mogelijk aan de slag met je nieuwe toestel. In deze 1-op-1 initiatieles maak je kennis met de basisprincipes van watchOS, het besturingssysteem van de Apple Watch, alsook meer geavanceerde mogelijkheden en handige tips & tricks.

Je leert hoe je zelf wijzerplaten kan aanmaken en configureren, hoe je via je Apple Watch muziek op je HomePod kan afspelen en het volume kan aanpassen, hoe je gemakkelijk timers instelt, het weer checkt, je Apple TV bedient en hoe je met HomeKit de lichten van je huis kan aan/uitdoen en zelfs je security camera’s en deurbel kan checken, alsook hoe je je iPhone kan opzoeken moest je die niet direct vinden.

Je leert hoe je je hartslag kan meten, een ECG-scan kan doen, en hoe je workouts start en beheert, hoe je Apple Maps gebruikt, en nog zoveel meer…

Na deze introductieles ben je volledig klaar om zorgeloos te genieten van je nieuwe Apple Watch. Bezoek zeker ook de Accessoires & Services-pagina voor handige tools die je kan gebruiken in combinatie met je nieuwe Apple-product.

Wie ben ik?

hello,

Ik ben Stijn Van Nuffelen, een 47-jarige Apple-fanaat sinds de Apple //c in 1984 en Mac-gebruiker sinds de Macintosh LC in 1991.

Sinds 1999 ben ik professioneel actief als desktop publisher (DTP) en webdesigner en werkte ik voor een aantal mediabedrijven. In 2015 startte ik als zelfstandig DTP’er en webdesigner, maar ook als Apple-consultant.

Als Apple-consultant sta ik studenten, particulieren, kleine zelfstandigen en KMO’s bij in de aankoop en installatie van hun nieuwe Apple-producten. Verder maak ik hen wegwijs in de verschillende systemen en leer ik hen optimaal gebruik te maken van hun Apple-toestellen, accessoires, apps en services.

Ook als er problemen zijn met een bepaald toestel, ben ik vaak de eerste die men contacteert om even te kijken wat er fout zou kunnen zijn.

LinkedInFacebook