Vertrouw op de expertise van een Apple-kenner

Met de streamingdienst Apple Music heb je toegang tot miljoenen nummers, afspeellijsten en podcasts, allemaal binnen handbereik. Ontdek nieuwe muziek, maak gepersonaliseerde afspeellijsten en luister offline. Met naadloze integratie met Apple-apparaten en handige functies zoals Siri-integratie, spacial audio en Dolby Atmos is Apple Music de ultieme bestemming voor muziekliefhebbers.

Advies voor particulieren, zelfstandigen en KMO's

Een Apple Music-abonnement is zowel beschikbaar voor individueel gebruik als voor familiegebruik. Hierdoor kunnen je partner en kinderen ook gebruik maken van de streamingdienst zonder dat je voor ieder familielid een afzonderlijk abonnement moet afsluiten. Creëer afspeellijsten met jouw favoriete artiesten en albums of ontdek nieuwe muziek door playlists die zorgvuldig zijn samengesteld op basis van jouw muzikale voorkeuren.

Apple Music kan je op al jouw Apple-devices gebruiken: op je iPhone, iPad, Mac, Apple Watch en Apple TV en de muziek kan je thuis of op kantoor streamen naar je HomePod, AirPods, Sonos of AirPlay 2-compatibele AV-versterker, zowel in stereo als surround met spacial audio en Dolby Atmos.

In de auto vraag je aan Siri om je favoriete artiest, album of playlist af te spelen via CarPlay. Als je op reis gaat, kan je albums en afspeellijsten offline beschikbaar maken zodat je ook op plaatsen zonder internet naar je favoriete muziek kan luisteren.

Laat je begeleiden door een echte Apple-kenner die Apple Music samen met jouw op al je Apple-devices installeert en je de basisprincipes uitlegt, zodat je direct van de muziek kan genieten.

Wie ben ik?

hello,

Ik ben Stijn Van Nuffelen, een 47-jarige Apple-fanaat sinds de Apple //c in 1984 en Mac-gebruiker sinds de Macintosh LC in 1991.

Sinds 1999 ben ik professioneel actief als desktop publisher (DTP) en webdesigner en werkte ik voor een aantal mediabedrijven. In 2015 startte ik als zelfstandig DTP’er en webdesigner, maar ook als Apple-consultant.

Als Apple-consultant sta ik studenten, particulieren, kleine zelfstandigen en KMO’s bij in de aankoop en installatie van hun nieuwe Apple-producten. Verder maak ik hen wegwijs in de verschillende systemen en leer ik hen optimaal gebruik te maken van hun Apple-toestellen, accessoires, apps en services.

Ook als er problemen zijn met een bepaald toestel, ben ik vaak de eerste die men contacteert om even te kijken wat er fout zou kunnen zijn.

LinkedInFacebook