Vertrouw op de expertise van een Apple-kenner

Apple CarPlay biedt een naadloze integratie van je iPhone met het infotainmentsysteem van je auto, waardoor je tijdens het rijden veilig en gemakkelijk toegang hebt tot je favoriete apps en functies.

Advies voor particulieren, zelfstandigen en KMO's

Met CarPlay kun je, in een steeds groeiend aantal automodellen, handsfree bellen, berichten verzenden en ontvangen via Siri, navigeren met Apple Maps, Google Maps of Waze, muziek en podcasts beluisteren via Apple Music of andere streamingdiensten, items aan je supermarktlijst toevoegen, en nog veel meer.

De intuïtieve interface van CarPlay is ontworpen om afleiding tot een minimum te beperken, met grote, leesbare iconen en spraakgestuurde bediening. Of je nu onderweg bent naar het werk, een roadtrip maakt of gewoon boodschappen doet, CarPlay zorgt voor een naadloze en geïntegreerde ervaring in je auto, waarbij je veiligheid voorop staat.

Laat je bijstaan door een echte Apple-kenner die jouw CarPlay configureert en je de basisprincipes uitlegt zodat je direct met je auto op avontuur kan vertrekken.

Wie ben ik?

hello,

Ik ben Stijn Van Nuffelen, een 47-jarige Apple-fanaat sinds de Apple //c in 1984 en Mac-gebruiker sinds de Macintosh LC in 1991.

Sinds 1999 ben ik professioneel actief als desktop publisher (DTP) en webdesigner en werkte ik voor een aantal mediabedrijven. In 2015 startte ik als zelfstandig DTP’er en webdesigner, maar ook als Apple-consultant.

Als Apple-consultant sta ik studenten, particulieren, kleine zelfstandigen en KMO’s bij in de aankoop en installatie van hun nieuwe Apple-producten. Verder maak ik hen wegwijs in de verschillende systemen en leer ik hen optimaal gebruik te maken van hun Apple-toestellen, accessoires, apps en services.

Ook als er problemen zijn met een bepaald toestel, ben ik vaak de eerste die men contacteert om even te kijken wat er fout zou kunnen zijn.

LinkedInFacebook