Vertrouw op de expertise van een Apple-kenner

De Apple HomePod is meer dan alleen een luidspreker, dankzij Siri is het ook een intelligente assistent die je huis of kantoor tot leven brengt met een kamervullend geluid en geavanceerde functies. Met de HomePod kun je muziek afspelen, nieuws en weerberichten beluisteren, je agenda beheren, slimme apparaten bedienen en nog veel meer.

Advies voor particulieren, zelfstandigen en KMO's

Op dit moment heeft Apple de standaard HomePod en kleinere HomePod Mini in het gamma. Deze zijn apart te gebruiken of in paar voor een echte stereo-weergave. De standaard HomePod kan ook muziek van Apple Music afspelen in spatial audio of Dolby Atmos waardoor je een immersive surround-geluid krijgt.

Dankzij indrukwekkende audiotechnologie levert de HomePod een rijk en meeslepend geluid, perfect afgestemd op elke ruimte. Met behulp van ruimtelijke bewustzijn past de HomePod automatisch het geluid aan de omgeving aan voor een optimale luisterervaring.

Met naadloze integratie van Apple Music en andere muziekdiensten, kun je je favoriete nummers afspelen met eenvoudige spraakopdrachten. Bovendien ondersteunt de HomePod multiroom-audio, waardoor je meerdere HomePods kunt koppelen voor een synchrone weergave in je hele huis of kantoor.

Naast muziek biedt de HomePod ook slimme huisautomatisering, waarmee je HomeKit-apparaten kan bedienen, zoals verlichting, thermostaten en beveiligingscamera’s, allemaal rechtstreeks vanaf je HomePod, met Siri.

Laat je bijstaan door een echte Apple-kenner die jouw HomePod configureert en je de basisprincipes uitlegt zodat je direct je nieuwe HomePod in gebruik kan nemen.

Wie ben ik?

hello,

Ik ben Stijn Van Nuffelen, een 47-jarige Apple-fanaat sinds de Apple //c in 1984 en Mac-gebruiker sinds de Macintosh LC in 1991.

Sinds 1999 ben ik professioneel actief als desktop publisher (DTP) en webdesigner en werkte ik voor een aantal mediabedrijven. In 2015 startte ik als zelfstandig DTP’er en webdesigner, maar ook als Apple-consultant.

Als Apple-consultant sta ik studenten, particulieren, kleine zelfstandigen en KMO’s bij in de aankoop en installatie van hun nieuwe Apple-producten. Verder maak ik hen wegwijs in de verschillende systemen en leer ik hen optimaal gebruik te maken van hun Apple-toestellen, accessoires, apps en services.

Ook als er problemen zijn met een bepaald toestel, ben ik vaak de eerste die men contacteert om even te kijken wat er fout zou kunnen zijn.

LinkedInFacebook